Follow Us @soratemplates

12/02/2021

Birthday Irfan Mustaqim ke-9 Tahun

12 Februari 2021 genap si Abang 9 tahun. Tahun ni plan dengan adik sambut sekali dengan anak buah, si Amirul Musyrif. Amirul 3hb & Irfan 12hb. Jemu pulak nak makan kek tiap bulan. So kita tempah brownies tower je untuk Abang & Amirul.

Brownies tower bertemakan Among Us! Dah takde idea dah nak buat tema apa dah.

Kali ni kami celebrate kat umah mak je. Lagipun dah lama jugak kami adik-beradik tak masak ramai-ramai. Mulanya plan nak order nasik arab lah, nasik beriani lah tapi last minute tukar plan. Masak sendiri je! Lagi puas hati. Buat menu kampung dengan ulam-ulaman. Tapi tak sempat nak ambik gambar sebab bapak dah tak sabar nak makan balik dari solat jumaat. 😂😂

Birthday boy 2 orang ni. Sorang 9 tahun, sorang lagi 7 tahun.


#theIMANs dan sepupu-sepapat. Setakat ni masih lagi 4 + 3 🤭


Last but not least mestilah family photo #imanfamilia 🥰

Baju pun recycle je sebab brownies tower tadi kan dah tema Among Us. Lagipun dah beberapa bulan jugak tak beli baju baru untuk #theIMANs ni. Beli pun takde ke mana jugak zaman PKPB macam ni. 

Untuk Abang, Ibu doakan semua yang baik-baik akan berbalik ke Abang. Abang ni sejenis budak yang taat dan patuh arahan. Sekali je kita bagi arahan, jawapannya mesti, "Ok Ibu". Ibu Ayah sayang Abang. Jadilah anak lelaki sulung yang akan melindungi keluarga suatu hari nanti ye.

 

8 comments:

  1. Comelnya brownies tower Among Us. kreatif idea tu kakmim. Baju pun tema Among Us :)

    Happy birthday Irfan. Semoga membesar menjadi anak soleh berjaya dunia akhirat. Aaminn

    ReplyDelete
  2. Selamat hari jadi anak soleh, Irfan Mustaqim. Semoga sentiasa jadi anak penyejuk hati ibu dan ayah. Amiin :)

    ReplyDelete
  3. demam among us skrg ni , hehehe !
    happy birthday irfan and amirul, be always good to parents tau :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah sambutan berjalan lancar. Hepi birthday Irfan dan Amirul. Semoga keduanya membesar jadi anak soleh. Samala saya tak beli baju pkp ni. Duduk rumah je pun

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday Mustaqim🥫🍡🍬🍰🎂🍭

    ReplyDelete
  6. Happy belated birthday to Irfan Mustaqim. Semoga besar menjadi anak yang soleh, dan berjaya dalam pelajaran. Sedap tengok brownies tower.

    ReplyDelete
  7. Happy Belated Befday :)
    omeynya cake depa ^_^

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥