Follow Us @soratemplates

18/03/2021

Throwback Thursday: Kerja Hujung Minggu

Naik memori tahun 2017 kat FB. Seronoknya dulu-dulu buat promosi intake bersemuka macam ni. Sekarang dah norma baharu kita dah tak bebas nak ke sana ke sini apatah lagi kalau nak bergambar pun kena ada penjarakan fizikal. Semuanya kerana Covid 19 ni lah. 


Batch masa promosi ni mendaftar Sesi Mac 2017. Semuanya dah jadi alumni sekarang. Cepat sangat masa berlalu.


Yang bestnya KPTN time ni zon Sarawak kena selepas keputusan SPM keluar. Memang timing cun sangatlah dan pancing pun banyak yang mengena. Seronok sangat dapat membantu adik-adik yang semangat nak belajar tapi result tidak seberapa. Buktinya sekarang majoriti batch ni semua dah bekerja dan ada yang menjadi pelajar Politeknik.


Masa ni masih PJJ lagi so bila Ibu work hujung minggu semua #theIMANs akan stay rumah nenek. Time ni semua kecik lagi. Hihihi. Bau pun masam ni awal pagi dah bangun tengok Ibu nak pergi work. Kenal tak yang dalam gambar? Awan, Alan & Abang. Hehehe.

 

18 comments:

  1. seronok pegi karnival mcm ni...
    mcm2 brochure mesti nak amek...
    pastu dok bandingkan course, kolej.. etc...

    pastu tgk muka bdk2 yg bakal nak masuk U heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dlu2 keja sy ni kakret... mmg seronok.. keja kalo kita enjoy mmg x rasa penatnya walaupun kena berkampung kt shopping mall

      Delete
  2. minggu lepas baru jer kene paksa kerja hujung minggu hari sabtu. bukan buat aper pon, standby jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dpt ot ke x? Kalo kami boleh claim cuti ganti.. seronok jugak.. hehe

      Delete
  3. Alan,Awan lagi dua org nama apa kakmim?

    ReplyDelete
  4. Comelnyeeee..bau masam tuh la yang buat teringau2..heheh

    ReplyDelete
  5. sekarang dah hensem semua tu yek

    ReplyDelete
  6. Comel bertiga tu...gigit pipi kang!

    ReplyDelete
  7. Best nak kerja di luar kadang-kadang. Sebab time tok kerja di opis jak, bila dapat keluar pejabat atau event luar bukan main gik kmk happy. Haha.

    ReplyDelete
  8. Rindu zaman zaman boleh bebas. maintain comel masing-masing, sama je rupa adik beradik ni sampai besar pun :)

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥