18 comments
  1. seronok pegi karnival mcm ni...
    mcm2 brochure mesti nak amek...
    pastu dok bandingkan course, kolej.. etc...

    pastu tgk muka bdk2 yg bakal nak masuk U heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dlu2 keja sy ni kakret... mmg seronok.. keja kalo kita enjoy mmg x rasa penatnya walaupun kena berkampung kt shopping mall

      Delete
  2. minggu lepas baru jer kene paksa kerja hujung minggu hari sabtu. bukan buat aper pon, standby jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dpt ot ke x? Kalo kami boleh claim cuti ganti.. seronok jugak.. hehe

      Delete
  3. Alan,Awan lagi dua org nama apa kakmim?

    ReplyDelete
  4. Comelnyeeee..bau masam tuh la yang buat teringau2..heheh

    ReplyDelete
  5. sekarang dah hensem semua tu yek

    ReplyDelete
  6. Comel bertiga tu...gigit pipi kang!

    ReplyDelete
  7. Best nak kerja di luar kadang-kadang. Sebab time tok kerja di opis jak, bila dapat keluar pejabat atau event luar bukan main gik kmk happy. Haha.

    ReplyDelete
  8. Rindu zaman zaman boleh bebas. maintain comel masing-masing, sama je rupa adik beradik ni sampai besar pun :)

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.