Kacang Peas Sedapnya


Kalau orang bagi salam lepas Asar ni tak lain tak bukan mesti anak buah 2 orang yang datang nak bermain dengan sepupu diorang  #theIMANs. Tersengeh-sengeh je bila saya bukakkan pintu.

Ibu bagi, kata si kakak, Aya.
Si kakak yang senior ni pulak bukaklah tupperware yang dibawak Aya tadi. Wah, kacang peas! Dah la lama tak makan di Sushi King. Ye la selalunya kat SK je jumpa kacang peas dalam bento. Hihi.

Apalagi saya dan Encik Suami je yang meratah kacang peas ni sesambil Encik Suami berkursus online. Layan jugak.

Post a Comment

15 Comments

  1. Edamame..sedapnyaaa...lama x makan..kalau dapat ni memang ralit makan

    ReplyDelete
  2. Biasa makan kacang peas dalam tin je.

    ReplyDelete
  3. Sedap wak.. bkk 1 ngap.. cpt je bkk 1 lg

    ReplyDelete
  4. Heheh alamak k ret kurang gemar sket kacang ni... Kita mampu tgk org makan je la hehe

    ReplyDelete
  5. tak pernah jugak makan kacang peas :)

    ReplyDelete
  6. tak penah rasa yg fresh gini
    kalau kacang peas dlm. tin sukaa

    ReplyDelete
  7. Sedapnya ...edamame...
    Saya pun ada sebungkus lagi beli yg frozen..asyik lupa nak rebus...hihihi

    ReplyDelete
  8. saya pertama kali buat goreng kak mim..tp bila mkn gitu lg saya hairan hahaaa..perak skit ^_^

    ReplyDelete
  9. Lama betul teringin nak makan edamame ni. Masih tak ketemu. Nampak sedap ratah macam tu je.

    ReplyDelete
  10. Sedap ye kakmim.. Sha tak pernah makan.. hehehe

    ReplyDelete
  11. Sophea tak pernah makan , tapi tgok dah terliur pula

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥