Follow Us @soratemplates

25/07/2021

Harvey Norman 4-day Sarawak Sell-out

Tujuan ke Viva City kerana ni jugaklah.

Manalah tau ada offer untuk tablet. Tapi cerita sedih, sik ada! Laptop & PC jer banyak offer.

Tapi.. terpegun seketika. Tertarik dengan offer ni.

Hp Chrome Book. Boleh lipat 360 degree untuk tranform ke tablet mode. Dulu memang tercari-cari jugak Chrome Book ni. Tapi bila dikenangkan pro & kontranya, Chrome Book ni dah macam laptop jugak dah tapi kena guna Google Apps je lah. Pastu tak boleh nak bawak ke sana sini macam tablet. Nasib baik saya jenis yang tak mudah tergoda kan?

 Kesimpulannya.. tak beli.
 Bye Chrome Book. 
Tiada jodoh kita.

 

10 comments:

  1. Menarik juga dia punya features. Tapi kalau tak de keperluan, terpaksalah say bye bye terus kat dia. Jodoh dengan yang lain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah fiza.. x boleh diturut sgt nafsu kehendak tu.. kena tgk keperluan skrg

      Delete
  2. Sama kita tok becarik tablet... Hehe... Senang dipakey Dan diembak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya lah ya.. senang miak nak brGM juak dpd makei hp

      Delete
  3. Sarawak jer ke ada? Tak alert pulak HN JB ni ada sale ke tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xtau pulak kak.. sini br boleh bkk kedai2 ni sbb tu kot diorg buat sale.. sempena sarawak day jugak

      Delete
  4. Pernah juga ada niat nak beli chrome book ni. Tapi tu lah kata kakmim, ada banyak juga kekurangan. Tahniah Sarawak, kedai elektrik dah bukak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah.. dh msk fasa 2 dh.. dine in pn dh boleh cuma varians delta mengganas di luar sana tu

      Delete
  5. Musim2 kobit ni, nak keluar rumah pun berkira2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul wak.. takut2 tp keluar jgk smlm.. gerammm ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥