Follow Us @soratemplates

29/07/2021

Throwback Thursday: Abam dan Awan

29 Julai 2015 - Medan Selera Kubah Ria

Gambar 6 tahun yang lalu.
Beberapa hari sebelum si bongsu dilahirkan.
Tika itu masih di bulan Syawal.
Sebab itu lah si Abam tu masih bersongkok.
Tapi tak ingat pulak dari mana nak ke mana time ni.
Yang pasti masa ni mesti baru lepas hi-tea di Medan Selera Kubah Ria. 

Geramnya tengok gambar #theIMANs masa kecil.
Masa masih bergantung sepenuhnya dengan kita.
Sekarang ni mandi, makan, minum semuanya dah sendiri.
10 tahun akan datang pasti mereka akan remaja.
Pastinya mereka akan punya citarasa sendiri.
Kisah-kisah mereka masa kecil, pasti tinggal kenangan.
Kenangan terindah yang tak mungkin dilupakan.


 

6 comments:

  1. Semoga mereka membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamin allahumma aaminn.. terima kasih atas doanya

      Delete
  2. Bila dorang dah besar, rindu zaman kanak kanak dorang. Ada juga gambar masa kecik sebagai kenangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah.. video2 je sbg kenangan utk diorg sendiri tgk nnt

      Delete
  3. comelnya bersongkok.memang mode raya tu. semoga membesar jadi anak-anak yang soleh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah masih di bln syawal ni sal sbb si bongsu lahir slps mkn open house di umh jiran.. hehehe

      Delete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥