Follow Us @soratemplates

15/08/2021

Di Sana Menanti Di Sini Menunggu

Auw! Tajuk lagu sangat!
Tengoklah siapa yang menanti.


Dan siapa yang menunggu.


Hahahaha!
Alkisahnya semalam pergi top up barang basah dan beli stationaries untuk keperluan PdPR. Kena carik kad manila pulak nak pakai hari Isnin, kertas warna memang dah banyak stok. Selesai semua dah dapat barang-barang yang dicarik, ingatkan nak pergi tapau mee kolok Hj Salleh tapi bila Encik Suami call, katanya mee dah habis. Lepas tu mulalah isu paling besar dari sebelum kahwin sampailah dah kahwin. Isu apa pulak ye?

Isu makan apa dan di mana?
Hahahaha!

Saya sebenarnya kenyang lagi lepas breakfast roti canai kari kambing.
Memanglah tak tau nak makan apa.
Encik Suami cakap tapau pizza je lah untuk #theIMANs.
Baikkkkkk!!

Itulah jadinya di sana menanti di sini menunggu tu.
Malasnya lahai nak berpanas menunggu kat luar kedai tu.
Saya tunggu dalam kereta je lah sambil on aircond.
Bijak kan?


Ibunya tak lapar, Ayahnya beli menu anak-anak saja.

Bukan apa, semenjak dah makin 'senior' ni tak berapa pulak nak makan pizza hut ni. Kalau teringinnnnnnnn sangat barulah makan. Kalau ikut taste Ibu, takdenya pepperoni saja, tak lalulah makan pepperoni ni. 
Kalau Ibu, mesti order tuna island.

Eh, eh.
Lamanya tak makan domino pizza.
Kalau itu, Ibu teringin.
Hihihihi!






 

31 comments:

  1. mun pizza, nyaman gik domino's kan? Hehehe. p mun order pun c leh nak banyak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tp sitok xda domino... tpksa tgu fly sinun br dpt mkn.. huhuhu

      Delete
  2. K ret dh lama x makan pizza hut tp sgt suka mushroom sup n garlic bread dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita!! Semlm blog mana ckp mushroom sup kt subway sedap.. nk kena try nnt kak ret.. manatau btol2 sedap dpd PH ni

      Delete
  3. Hahaha...menggamit kenangam pula lagu Ukays tu...suka..suka.. lagu tu walaupun umur dah tak sesuai nak nyanyi🤭
    Tapi sesekali tarik juga bila dok mengemop sengsorang🤣
    Dominos boleh dapat 2 regular RM 19.90 untuk 2nd vaksin..😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke? Bestnya tunjuk je digital e-cert tu ye? Ahaaa kantoi nyanyi sorg2 ms mengemop 😂😂😂

      Delete
  4. Baru dua tiga hari lepas makan pizza sebab dah tak tau nak makan ape. Order online jer sebab tau klu pi kedai mesti kene beratur panjang…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebetulan dh keluar tu yg terus tapau kalau x mmg order online je

      Delete
  5. wak makan veggie lover je., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak mmg jaga kesihatan.. baguslah wak.. keep it up

      Delete
  6. Makan pizza ni senang mengemas hehe.. Nampak chicken tu tertarik pula.. Samala suka domino juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2.. x perlukan pinggan pun kn? hahaha

      Delete
  7. suka pizza hut geng #theIMANs hehehe

    ReplyDelete
  8. Alamak! Macam tajuk lagu Ukays la pulak! hahaha

    ReplyDelete
  9. Haah sekarang tidak 'hairan' sangat dengan Pizza Hut.
    Masa budak-budak teruja hendak makan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. samalah kfc.. budak2 suka sgt tu kita ni dh x lalu nk tgk

      Delete
  10. Replies
    1. ada kisah di sebalik lagu ke cik nor? haha

      Delete
  11. Baru lepas makan domino pizza hehehe, saya pun suka island tuna!

    ReplyDelete
  12. Akak, kita baru lepas makan dominos, hahaaa. Asben delivery saja. Kita nak makan subway, huhuuu.
    Awat asben akak tak tunggu dlm kereta sekali? boleh gitu ea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia yg xnak.. dia kata nnt order siap x dgr pulak staf PH panggil.. hahahaha

      Delete
  13. Saya makan aje semuanyaa.. sedappp je kat tekakk.. hehehe..

    ReplyDelete
  14. Baca tajuk entri automatik ternyanyi 'seumur hidup aku, ini yang pertama ...' ��
    Berbanding pizza hut, saya lebih gemar Dominos

    ReplyDelete
  15. Kalau pizza, saya lebih gemar dominos. Haha isu makan di mana tu memang isu berat

    ReplyDelete
  16. selamat menikmati zaman senior kak Mim..

    apa-apapun piza memang sedap tapi tak mengenyangkan sangat hehehe

    ReplyDelete
  17. Tajuk taknak kalah tu. nak jugak seiring lagu. hihi..taste ibu lebih kepada dominos ye.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥