Follow Us @soratemplates

14/08/2021

Projek Aulad Alan Dengan Menu Salad Buah

Walaupun tadika dah 2 bulan dah boleh beroperasi di sini, tapi saya masih belum confident menghantar Alan ke PASTI. Sekarang apatah lagi kes positif di kalangan budak-budak yang belum layak vaksin semakin meningkat. Biarlah dia masih dengan PdPR bersama abang-abang dan kakaknya. Janji dia sudah pandai membaca syukurlah, lain-lain softskill dan hardskill tu slowly insya Allah.

Silibus PASTI setiap tahun memang ada projek aulad. Tahun lepas kena buat kereta kalau tak silap, lupa pulak. Masa tu budak-budak baru half way buat di sekolah dan sekolah 'dicutikan' semula. Bahan-bahan semua dah ready dan beli cikgu suruh ambik di sekolah dan sambung buat kat rumah. Tahun ni pulak Alan tak hadir sekolah kenalah buat di rumah. Kawan-kawan lain semua buat di sekolah, yang tak hadir kena buat di rumah dan hantar video dengan cikgu. 

Dan terimalah video demo Alan membuat dan makan salad buah. Inilah yang dinamakan sendiri buat sendiri makan. Hehehe!


 

19 comments:

  1. Chef cilik buat salad buah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemput like & subscribe chanel theimans :)

      Delete
  2. topi chef tu yg mahal tu mim :p
    klu dekat bole uyum join makan sama hhehe

    ReplyDelete
  3. Pandai berlakon menyediakan salad buah..hihi terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaman pandemik ni semua bakat terpendam terkeluar..haha

      Delete
  4. Wahhh...comel jew😍
    Meh link..aunty nak kasi like👍 komen & subcribe..😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.. klik je youtube tu auntie boleh like kt situ.. alan ckp tq auntie

      Delete
  5. Topi chef tu yg bikin gempak…

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Biasa2 saja auntie.. sy budak br nak belajar, kata alan

      Delete
  7. Replies
    1. Alhamdulillah.. semoga dia istiqamah cik nor.. alan masih lg pdpr kwn2 lain semua dh pegi sekolah dh

      Delete
  8. Hebat Chef Alan beraksi. Topi Chef cantiklah Chef.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥