Susu Coklat Dalam Pouch, Origina Dairy


Bulan ni dah beberapa kali saya restok susu jenama Origina Dairy ni untuk si bongsu, Alan. Best pulak beli banyak untuk simpan dalam peti sejuk sebab tak makan banyak space. Boleh je nak selit-selit.

Alan review susu ni sedap! 
Ibu tanya nak tak kalau Ibu beli perisa oren ke strawberry ke, dia tak nak.
Baiklah nak, sama pulak dengan Ibu kan?
Asal coklat je suka.
Maklumlah, kembar lain-lain tahun.
Hihihi!

Alan tanya ni.
Auntie uncle suka susu perisa apa?


 

Post a Comment

19 Comments

  1. Semestinya susu coklat. susu putih, susu strawberry memang susah nak telan..
    Pouch macam ni jimat ruang dan senang lepas minum boleh tutup dan simpan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita serupalah naniey... hehehehe... aiskrim strawberry pn sy x masuk.. haha

      Delete
  2. rumah cik nor kalau susu coklat memang feberett la. ank2

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn susu je.. biskut.. aiskrim.. gula² semuanya coklat

      Delete
  3. opss. produk baru ni. nti nak try beli hihi..

    btw, sy xbole nk follow. maybe sbb dah follow rmai blog2 2hari lepas. dh ok nti sy follow back :D

    ReplyDelete
  4. Susu coklat :) Susu perasa lain memang tak serasi nak minum :P

    ReplyDelete
  5. Susu coklat dan susu pisang. Auntie lagi suka Almond milk dan oat milk dari dairy. Kononnya healthy. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. susu almond naelofar pun sedap jugak auntie.. hihihi

      Delete
  6. selalu nmpak dekat 7e tapi xpernah rasa nk ambil cuba..rasa kena cuba juga ni..

    ReplyDelete
  7. Auntie suka perisa vanila jak...Perisa coklat lidah auntie rasa macam tanah🤣

    ReplyDelete
  8. Tak pernah cuba brand ni. boleh try

    kalau aunty suka perisa susu biasa. no chocolate kikki

    ReplyDelete
  9. Aunty pun suka susu coklat! Tetapi jenama ini belum pernah cuba lagi.

    ReplyDelete
  10. Senang jugak minuman dalam pek macam ni. Nak simpan pun tak makan space sangat. Ini geng ibu ni, selera pun sama.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥