2 Ogos 2022

Setiap tahun memang tak miss wish kita 😂😂

Alhamdulillah...
2 Ogos 2022
Alan genap 7 tahun
Ibu genap 41 tahun
Happy birthday Alan & Ibu!! 🥳🥳🥳

Wish daripada SSPN

Lucu pagi tadi bangun tido terus wish Alan
"Happy birthday Lan"
Alan pun terus peluk, "Happy birthday Ibu juak"
Hahaha!
Sorang wish sorang

Teringin nak berbakti dengan UPM

Belum ada celebration, beli kek pun tak, masih penat
Malam semalam lagi dah sampai Kuching tapi masih cuti
Hari ni EL pulak sebab tak larat
Melepak je kat rumah layan netflix
#theIMANs semua 'dicutikan' jugak sebab Ibu tak larat nak buat sarapan dan bekal.. hihi
Kakak Iman pulak memang dapat MC hari ni dari doktor
Semalam balik sekolah ngadu sakit dada lepas latihan kawad
Terus bekejar ke klinik
Penat... memang penat

Dengan tak mandi balik sekolah terus ke klinik carik nyawa


Wish dari Ayah di FB hari ni

Weekend nanti keja pulak
Entah bila dapat celebrate birthday Alan
Kesian dia
Abang dan Awan dah excited dah
"Mesti orang ramai datang umah kita nanti birthday Ibu dan Alan"
Teringat macam sebelum ni lah tu buat makan-makan di rumah
Adoi.. belum ada plan lagi lah anak-anak

Begitulah catatan birthday Ibu dan Alan di tahun 2022 ni
Apapun syukur alhamdulillah! 🥰
Thank you Allah

 

Post a Comment

14 Comments

  1. Selamat hari lahir Kak Min dan Alan. Semoga dipanjangkan umur, murah rezeki, dipelihara kesihatan dan keselamatan, dipermudahkan segala urusan. Aamiin...

    Sedapnya nama akak.. :)

    ReplyDelete
  2. Happy birthday.semoga sentiasa dalam jagaan Allah swt

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Alan dan Ibunya. Kamek doakan semoga segala urusan kitak dipermudahkan hendaknya. Aamiin...

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Kakmim & Alan! Semoga dimurahkan rezeki & bahagia selalu..

    ReplyDelete
  5. Happy birthday Kak Mim & Alan! Moga ceria dan gembira selalu :)

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday Mim dan Alan!
    Moga sentiasa dalam rahmat Allah.

    Sedap nama Mim. Mcm Mira Filzah pun ada..hehe
    Tapi mana datang Mim?

    ReplyDelete
  7. Happy Birthday utk ibu & Alan 💐
    Moga sentiasa dalam rahmat-Nya aamin.
    Seronoklah boleh celebrate sekali hehe...

    ReplyDelete
  8. happyy birthdayyy
    semoga sentiasa dlm.rahmatNya

    ReplyDelete
  9. Happy birthday kak Mim dan Alan..
    Semoga sentiasa dalam rahmat Allah.. Aamiin..

    ReplyDelete
  10. Happy belated birthday ktk dan Alan. Moga berbahagia selalu di samping keluarga tersayang dan dikurniakan kesihatan yang baik. InsyaAllah amiin.

    ReplyDelete
  11. Hepi belated birthday kakmim dan Alan!

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥