Follow Us @soratemplates

26/07/2008

Bila Rindu... Menyesal Tak Sudah

Blogging from: Victoria Inn, Sibu

Aku dah sampai Sibu.
Lepas dapat kunci bilik, keluarkan semua baju.
On lappy, check wi-fi, ada.
Yes!

Flight dari Kuching delay 1 jam tapi dok kat atas tu tak sampai pun 1 jam.

Sampai jer airport, dah ada orang tunggu.
Terus gi town, check in INN.

Memula nak booking hotel tapi RM135 semalam.

Dah ler kena dok sorang, takmo lah.

Booking Inn jek.

OK san
gat bilik dia, amik yang twin-sharing, RM75 jer.
Tapi dok sengsorang jugak la.

Katil jer ada 2.


Petang tadi.

Before nak ke airport.

Boley pla
k masam muka ngan si dia.
Entah papa la aku ni.
Macam ler dia wat salah.

Aku tau mesti muka aku serius gila.

Tapi.
Aku suh jugak dia makan sebab aku tau dia mesti lapar balik keja.

Kan aku sayang dia.

Mesti la aku tau.
Pastu.

Dia cakap nak makan kat McD jer.
Tu macam ala-ala nak pujuk aku jer tu.

Sebab dia dah awal-awal lagi dah tegur aku yang monyok cam takde mood.
Tapi aku ni leh keras hati plak.

Lagipun aku dah siap makan kat umah.
Memang tak teruja pun bila dengar 'double cheese burger'.
Aku senyap jek.

Tak layan dia.

Jarang kitorang makan dalam suasana yang aman damai dan tenteram.

Kesian dia.

Sekarang menyesal ler pulak.


Yang.

So Sorry.

Mek mintak maap.

Tetiba sensitif indah.
Just.

Kitak bayangkan mun kamek sikda kereta.

Apa jadi dengan kita, Yang?
Sedih sik?

Boleh tak aku tak prepare lagi untuk course pagi ni?
Aku takde mood la.
Ni pun cam terpaksa jer ada kat Sibu ni.
Tak sabar nak balik.

pss.. memang menyesal tak sudah... missing him already

8 comments:

  1. ~ owhh, MC kat sibu ker semalam. lor, sian kat tunang mc tuh. tak baik tau.. tapi, mmg tak leh elak dugaan semasa bertunang kan? sabar tuh penting. ;) ~

    ReplyDelete
  2. ye la kekadang tuh hangin.. sian dia

    ReplyDelete
  3. hiHi..duGaAn tUh...
    cHeriSh yOur tiMe toGethEr..
    tApi kaLo tibA timE hAngiN mmG xLeH nK hAndLe kN? hEhE!

    ReplyDelete
  4. la kak mc...
    klu kak miss die..
    kak misscol je...
    oo akak da bertunang ye...
    bak kate kak amy...
    sabar 2 pntg....
    hehe

    ReplyDelete
  5. dyna,
    insyallah bulan 12 nnt..

    amer,
    hehehe... ye la adik amer..
    thanks..

    ReplyDelete
  6. x abis2 jak ko owhzz... kesian dgn abg nzm.. cuba udah gik.. tulah kelak ehzz.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. hehehe... aku pn manusia biasa juak... aku dh mintak maap bah... x tulah eh... huhuuhu

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥