Dos 1 Vaksin Pfizer Untuk Si Kakak

30 Oktober hari tu birthday kakak Iman
29hb cikgu kelas dah whatsapp Ibu
Remind untuk bawak Iman ke klinik kesihatan untuk vaksin pada 31 Oktober
1st dose vaksin okay
Hehehe
Kesian kakak.. kawan² lain semua dah setel 2 dos vaksin di sekolah bulan 9 hari tu
Dia masa tu tak layak lagi sebab belum cukup 12 tahun

Oleh sebab hari tu hari Ahad so orang tak berapa ramai
Sekejap je setel.. dalam 30 minit macam tu je


Ibu tengok dari luar je
Zoom dari bangku di luar


Alhamdulillah.. done 1st dose Pfizer
21 November nanti dose ke-2 pulak
Hari tu Iman flu & demam sekejap selepas vaksin
Nasib baik tak teruk

 

Post a Comment

8 Comments

  1. Alhamdulillah settle satu urusan 1st dose. Syukur tak teruk kesannya.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah.. Harap 2nd dos x demam teruk jgk la ye... Chaiyokk iman!!

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.
    Dengarnya nanti bawah umur 12 tahun pun akan divaksin.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Semoga second dose nanti pun ok tanpa ada side effect

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah sudah di vaksin, tggu 2nd dos plak

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥