Angel Hair Bolognese Paling Simple Di Dunia

Benda yang paling senang dimasak di dunia ialah western food!!!! Siapa setuju kita geng 😁😁

Bendalah western ni kalau tak reti sangat kat supermarket tu semua dah ready, tinggal nak panas je. Tapi saya tak pernah jugak terus panaskan bendalah yang ready to eat kat supermarket tu. Kena modified jugak. Hahaha.

Kalau malas, memang sesuailah kan nak serve western kat umah. Cuma bahan² nak masak tu kena selalu ada stok lah.


Angel hair hari tu yang masih ada balance separuh, kita tranform jadi angel hair bolognese pagi ni. Breakfast sempena hari pekerja. Hehehe.

Ibu, ada meatball tak?? - tanya #theimans

Memang tak adalah nak πŸ˜†πŸ˜† Ini namanya menu terjun 🀣🀣

Selamat Hari Pekerja dan selamat bercuti semua!!!

2 Comments

Penafian:

Setiap maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah pengalaman peribadi penulis ♥ KakmimDotCom ♥

Oleh itu, setiap komen yang tersiar di ♥ KakmimDotCom ♥ adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis komen itu sendiri malah tidak mewakili pandangan penulis blog. Penulis blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlakunya sebarang permasalahan yang timbul yang berkait dengan komen tersebut.

Penulis blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.

Sekiranya ada persoalan dan masalah, bolehlah terus email di kakmimdotcom@gmail.com. Selamat membaca!

Previous Post Next Post

Contact Form