Follow Us @soratemplates

01/05/2019

Angel Hair Bolognese Paling Simple Di Dunia

Benda yang paling senang dimasak di dunia ialah western food!!!! Siapa setuju kita geng ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Bendalah western ni kalau tak reti sangat kat supermarket tu semua dah ready, tinggal nak panas je. Tapi saya tak pernah jugak terus panaskan bendalah yang ready to eat kat supermarket tu. Kena modified jugak. Hahaha.

Kalau malas, memang sesuailah kan nak serve western kat umah. Cuma bahan² nak masak tu kena selalu ada stok lah.


Angel hair hari tu yang masih ada balance separuh, kita tranform jadi angel hair bolognese pagi ni. Breakfast sempena hari pekerja. Hehehe.

Ibu, ada meatball tak?? - tanya #theimans

Memang tak adalah nak ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Ini namanya menu terjun ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

Selamat Hari Pekerja dan selamat bercuti semua!!!

2 comments:

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥