If You Believe by Mary Kay - Recommended!

Suka bau perfume Mary Kay yang baru ni tau! Wanginya menepati citarasa saya. Tak menyesal beli. Botol pun aumm! 

If You Believe ni launch di sistem hari Sabtu lepas. Sejam je terus OOS. Saya dah remind adik masuk chart awal bila tiba je masa tu terus check out. Haha! Kalau tak, memang tak sempat lah.


PWP dapat beg hitam menawan ni dengan harga RM25 je. Kualiti material best giler. Kerana beg ni lah nak beli perfume ni tapi bonus, perfume pun bau sedap jugak. Berbaloi jer rasa dengan Mary Kay. Tambah-tambah lagi kalau dah member. 

Plan nak guna bawak bekal je nanti lepas raya. Hihihi.

Ada ke yang dah habis perfume? Grablah If You Believe ni memang berbaloi. Baunya fresh & manis. Tapi 17 Mei nanti baru start postage balik sebab item sekarang memang OOS di semua warehouse. 

Kalau ada yang nak order dari saya boleh je, nanti Mary Kay akan terus pos dari warehouse yang berhampiran lokasi korang.



Post a Comment

14 Comments

  1. bole le pakai perfume baru raya nanti kan kak... hehehe

    ReplyDelete
  2. dah order perfume ni hehe tunggu kawan delivery sahaja lagi..

    ReplyDelete
  3. Alamakk kita x perasan plk bag MK ni hehe... Melepas da

    ReplyDelete
  4. Suka bau fresh dan manis. MK sy pernah beli skincare je kakmim. perfume tak pernah beli lagi. Ni mesti ramai yang grab dan tunggu. itu yang OOS cepat tu.

    ReplyDelete
  5. pewangi premium ni. Alah membeli menang memakai. teringin gak nk beli nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la beli 1 utk Quenn di rumah tu nnt abam kie

      Delete
  6. oh mary kay ada perfume juga ye

    ReplyDelete
  7. cantik beg dia, ala2 harrods!

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥