Masa karnival Jom Masuk U Zon Sarawak 2 minggu lepas team keusahawan kami jual karipap dan air balang. So try lah, eh sedap jugaklah, mak student punya produk, budak kami tolong jual je. So saya pun order jugaklah dari student. Boleh buat stok kalau-kalau takde apa-apa untuk bekfes ke minum petang ke.
Jumaat lepas, dak Amir pun hantar. Saya order 2 karipap biasa, 2 karipap pusing, kedua-duanya ayam. Yang biasa RM7 sepack, dan yang pusing RM10 sepack. 1 pack ada 10 ketul karipap.
Karipap pusing, gemok-gemok karipapnya.
Karipap ayam
Baru sempat goreng pagi tadi. #theIMANs punya review, "karipap tok sik lokek, padat jak isiknya". Berbaloi beli, makan 1 pun dah kenyang.




15 Comments
sedapnya karipap!!
ReplyDeleteall time favourite ni, rasanya xde sapa yg x suka karipap
Deletekaripap pusing fav...kita makan mak kita buat jual frozen dlu2 ...skarang buatt utk mkn sdiri je
ReplyDeletebestnya pandai buat karipap pusing, pernah join kursus sekali belajar buat karipap pusing utk frozen tp x pernah nk try buat sendiri
Deleteselalunya kalau orang lama yang buat...memang sedap dn tak lokek
ReplyDeletebuat bkn sekadar nk cari untung, terkejut juga karipap gemok mcm ni kira murah la jugak
Deletenampak pun sedap dah Mim :)
ReplyDeletealhamdulillah, sedap kak ana
Deleteberbaloi..inti banyak..
ReplyDeletebetul bkn inti oksigen.. hehehe
DeleteNampak pun sedap dan padat intinya tu...lepas ni bole repeat kan
ReplyDeleteInsya allah, harus.. haha
Deletepuas makan dapat karipap gebu montel begini. mmg buat stok minum pagi petangla nampaknya.
ReplyDeletebetul tu cha, goreng, mkn panas² mmg sedap
Deletetengok pun tau..padat isi, puas makan
ReplyDeletePenafian:
Setiap maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah pengalaman peribadi penulis ♥ KakmimDotCom ♥
Oleh itu, setiap komen yang tersiar di ♥ KakmimDotCom ♥ adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis komen itu sendiri malah tidak mewakili pandangan penulis blog. Penulis blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlakunya sebarang permasalahan yang timbul yang berkait dengan komen tersebut.
Penulis blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.
Sekiranya ada persoalan dan masalah, bolehlah terus email di kakmimdotcom@gmail.com. Selamat membaca!