Follow Us @soratemplates

10/01/2021

Sabah 2020 - Part 4: Kinabalu Park

Sambungan trip ofis ke Sabah awal tahun lepas. 


Hari yang sama dari Kundasang kami ke Kinabalu Park pulak. Nak mendaki memang idok lah kan? Jadilah sekadar bergambar je. Nak tengok puncak Gunung Kinabalu cuaca agak berkabus. Tapi takpe, view yang sedia ada pun dah cukup indah. Subhanallah! 


Baca Juga : Sabah 2020 - Part 3: Day Trip To Kundasang & Desa Dairy Farm



Siapalah gerangan mak orang yang nakal sangat tu ye? Hmm..



Selfie lagi. Tengok bos kami sporting kan? Diarah tunjuk, dia tunjuk jugak. Bos yang paling senior tu la. Hehehe.



Ni sempurna lah jugak gambarnya, mintak tolong pelancong dari Jepun ke China.


Sekali lagi, selfie. Hahaha!


Di tandas pun nak bergambar. Member pun layankan saja.


Catatan bergambar hari-hari sebelumnya ada di bawah ni ye.









10 comments:

  1. Wah tak sampai ke puncak pun cantik sangat pemandangan tu. Untunglah ada boss yg sporting tu.
    Kemain cantik gambar kt tandas tu, kalau tak bagitau kami pun tak tau itu tandas, hehe..tapi bila skroll semula nmpk pula sign tandas tu..haha

    ReplyDelete
  2. Samalah tempat kita pergi Kak Mim.
    Ema pergi Sabah 31 Ogos 2018.
    Sejuk, best mendaki ke entrance.
    Nak ke entrance hiking pun kena mendaki 😂

    ReplyDelete
  3. Wak tak pernah sampai lagi ke sabah ni.

    ReplyDelete
  4. satuuuuu je nak cakap, lawanya tudung kak mim!!!!

    ReplyDelete
  5. wall tandas tu cantik !! wajib bergambar hheeheh

    ReplyDelete
  6. Tak hiking pun takpe, janji sampai jejak kaki gunung pun jadilah kan kak. ambil gambar kat entrance tu wajib. Acah acah hiking :)
    apeni kakmim photobomb..

    ReplyDelete
  7. Zaman2 bahagia sebelum covid mengubah hidup kita semua. Rindunya Kinabalu. Entahla bila dapat ke Sabah lagi

    ReplyDelete
  8. seronoknya pergi grouping macam ni. cantik betul gunung kinabalu dalam gambar selfie terasa mama menghirup udara sedar

    ReplyDelete
  9. saya pun ada wishlist nak bergambar di kaki gunung saja.. panjat idokla hahaha.. dah sampai Kundasang tapi time sek rndah apa pun tak ingat.

    ReplyDelete
  10. Zaman gik dapat kayo-kayo. Sabah antara negeri yang cantik untuk jalan-jalan. :)

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥