10 comments
  1. Wah tak sampai ke puncak pun cantik sangat pemandangan tu. Untunglah ada boss yg sporting tu.
    Kemain cantik gambar kt tandas tu, kalau tak bagitau kami pun tak tau itu tandas, hehe..tapi bila skroll semula nmpk pula sign tandas tu..haha

    ReplyDelete
  2. Samalah tempat kita pergi Kak Mim.
    Ema pergi Sabah 31 Ogos 2018.
    Sejuk, best mendaki ke entrance.
    Nak ke entrance hiking pun kena mendaki ๐Ÿ˜‚

    ReplyDelete
  3. Wak tak pernah sampai lagi ke sabah ni.

    ReplyDelete
  4. satuuuuu je nak cakap, lawanya tudung kak mim!!!!

    ReplyDelete
  5. wall tandas tu cantik !! wajib bergambar hheeheh

    ReplyDelete
  6. Tak hiking pun takpe, janji sampai jejak kaki gunung pun jadilah kan kak. ambil gambar kat entrance tu wajib. Acah acah hiking :)
    apeni kakmim photobomb..

    ReplyDelete
  7. Zaman2 bahagia sebelum covid mengubah hidup kita semua. Rindunya Kinabalu. Entahla bila dapat ke Sabah lagi

    ReplyDelete
  8. seronoknya pergi grouping macam ni. cantik betul gunung kinabalu dalam gambar selfie terasa mama menghirup udara sedar

    ReplyDelete
  9. saya pun ada wishlist nak bergambar di kaki gunung saja.. panjat idokla hahaha.. dah sampai Kundasang tapi time sek rndah apa pun tak ingat.

    ReplyDelete
  10. Zaman gik dapat kayo-kayo. Sabah antara negeri yang cantik untuk jalan-jalan. :)

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.